Onze online opvoedcoaching

op je eigen plek en tijdstip 
de begeleiding krijgen die je nodig hebt

Onze online opvoedcoaching

op je eigen plek en tijdstip 
de begeleiding krijgen die je nodig hebt

Edith en Birgit, twee zussen met een gemeenschappelijke passie: geluk voor ieder kind en hun ouders. Beiden kindertherapeut en in die rol al 15 jaar aan het werk met ouder en kind. De zussen aan het woord ‘Kinderen hebben ons laten zien dat zij de veranderingen in hun leven kunnen doorvoeren als hun ouders ook meebewegen. Ouders staan aan de basis van de ontwikkeling van ieder kind. Als je als ouder inzicht hebt in je kind en in jezelf, wordt opvoeden eenvoudig’. De verandering van ieder kind begint bij de verandering bij ouders. 

We zien in onze kinder- en jongerenpraktijken dat 80% van de kinderen door hun ouders geholpen kunnen worden. Mits ze de juiste tools in handen hebben. Hoe mooi is het als ouders zelf leren over de ontwikkeling van hun kind. Wij leren ouders hoe ze hun eigen opvoedexpert worden. Zelf jouw kind begeleiden door alle pieken en dalen van het leven. Dat is de basis voor een gelukkig leven en is ons doel met Gelukkig Kind.

Online begeleiding biedt de mogelijkheid om vanuit elke plek samen met Birgit of Edith te komen tot de verandering die in jouw gezin nodig is. Je eigen opvoedexpert worden voor jouw kind(eren). Kosten per sessie zijn € 90,- Neem contact met ons om te kijken of er vergoedingen mogelijk zijn. 

Nieuwsgierig? Kom met ons in contact via onderstaande button. 

ervaringen andere ouders over online opvoedcoaching 
Saskia de Koning
Via Gelukkig Kind hulp gekregen bij de opvoeding van onze kinderen en de volgende stappen in onvoorwaardelijk opvoeden. Met verstilling, creativiteit en praktische tips om ook in een samengesteld gezin op een constructieve manier een fijne tijd te hebben. De dagen zijn soepeler en meer in balans. Ik raad iedereen die soms de verbinding met zijn kind niet meer weet te vinden een paar sessies aan.
Margriet Pronk
We zijn begeleid door Gelukkig Kind. Wat een mooie ervaringen hebben we gekregen. Er is meer contact met onze eenjarige dochter! Meer grip en rust, i.p.v. automatisch reageren wat we normaal doen. Er ontstaat meer aandacht en begrip voor de situatie waar we met ons gezin in zitten. Ondanks het feit dat we niet verbaal met elkaar kunnen communiceren, begrijpen we nu welke mogelijkheden er wel allemaal zijn om in contact met haar te komen. 
Farina Tahir
Opvoeden is niet moeilijk, zolang je maar kritisch naar jezelf durft te kijken. Gelukkig Kind heeft mij geleerd om eerst naar mezelf te kijken. Om door de ogen van het kind naar mezelf te kijken. Om even een moment stil te staan bij 
de verbinding die ik met mijn kinderen heb en wil hebben. Ik leerde hoe ik rust en harmonie kan creëren als ik zelf even uit balans bent? Wij zijn zo gewend om te reageren met een stopwoord op een verzoek van een kind. Ja/nee, omdat ik het zeg. Terwijl ik nu heel bewust ben van wat mijn kind daadwerkelijk nodig heeft. Nu weet ik wat te doen, om in contact te blijven. En verbazingwekkend, mijn kinderen accepteren dan veel meer de grenzen die ik aangeef.
Esmee Wolvers
Birgit en Edith van Gelukkig Kind hebben oog voor het contact tussen ouder en kind. 
Vanuit mijn inzichten kwam ons gezin tot vertrouwen, herstel van contact en bloei. Een cadeau van verbinding voor ons allen. Laagdrempelig. Ik had het voor geen goud willen missen.
Sandra Beelen
Bianca Piket
Sandra Beelen
Bianca Piket
Floor van Loon
Mireille Tit
Floor van Loon
Mireille Tit
We nodigen je uit om te ontdekken
wat wij kunnen betekenen voor jouw gezinsgeluk
Schrijf je in voor onze twee wekelijkse nieuwsbrief ontvang gratis content om 
je eerste stappen te maken 
Wat kun je verwachten ?
 Delen van ervaringen, inzichten en oplossingen voor jouw opvoeding.
 Een overzicht van onze gratis twee wekelijkse webinars.
 Direct toepasbare inzichten om contact met je kind te maken.
 Inzicht in onze producten en aanbiedingen.
Schrijf je direct in voor jouw nieuwsbrief
Schrijf je direct in voor 
jouw nieuwsbrief
100% privacy, 100% waarde, 0% spam
Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig met je gegevens om.

Podcast Gelukkig Kind over opvoeden

iedere twee weken een nieuwe inspirerende nieuwe podcast

Meer leren over opvoeden

Onderstaande producten  hebben we voor jou uitgezocht

Gelukkig Kind -Birgit en Edith Steijns- 
Powered by Treen je Breen -uitgeverij- Ontwikkelcentrum Opvoeding en Onderwijs
KvK 28107628
Copyright 2021 -Gelukkig Kind - Alle rechten voorbehouden - 
Privacy verklaring - Algemene voorwaarden -Disclaimer - www.GelukkigKind.com

Foto's en afbeeldingen zijn afkomstig uit Canva, Pixabay, Unsplash en uit eigen collectie

Onze Missie - Visie