Verandering in de opvoeding
Waar ben jij naar op zoek?
Hoeveel uitdagingen heb jij als ouder met je kind(eren) al gehad? Zonder opleiding tot opvoeder heb je het al ver geschopt. Durf je op momenten ook te zeggen: ‘Opvoeden lukt me nu even niet.’ Behalve ouder ben je namelijk ook gewoon mens. Je bent vast al gaan zoeken naar ervaringen van andere ouders. Naar tips en trucs om het anders te doen in de opvoeding.

Als therapeut zagen we kinderen die klem zaten, die te ver weggezakt waren om zelf hun eigen balans weer te vinden. Als tot overdaad van ramp ook de veerkracht van de ouder(s) daalt lijkt een oplossing vaak ver weg. Het hoeft niet zo ver te komen, als je bereid bent een investering in de opvoeding te doen. Een investering  die het leven van jou en je kind(eren) totaal verandert.

Stel je voor, je maakt zes dagen vrij om door Birgit en Edith van Gelukkig kind getraind te worden. Je krijgt opdrachten die je meteen kan toepassen en die direct resultaat geven. Je leert geen brandjes te blussen. Je ontwikkelt en ontdekt de opvoeder die al in je zat. Je kan de stress voor zijn. Je ontdekt en leert toepassen hoe je zelf uitdagingen in de opvoeding oplost. Hoe je keer op keer weer de balans kan vinden en disbalans kan voorkomen. 
Eigen inzichten in boeken lezen
succesvolle opvoedboeken
Inzicht door lezen
succesvolle opvoedboeken

Online Training

Opvoeden vanuit contact

 Je ontdekt hoe je nu doorgaans reageert op een verzoek van het kind.
 Je ontdekt wat het kind eigenlijk bedoelt. Een kind is een kind omdat het nog geen volwassene is, daarom reageren kinderen ook anders.
 Je leert hoe je rust creëert om de stap naar contact te maken.
 Je ontdekt hoe vanuit verstilling af te stemmen op de goede reden van het kind. Weet, dit is totaal iets anders dan het kind gelijk geven.
 Je leert contact maken zodat het kind zich gehoord en gezien voelt.
 Je leert jouw normen-waarden & grenzen-ruimte vinden en inzetten.
 Je ervaart hoe je jouw grenzen vanuit contact aangeeft. Laat je verrassen dat het kind hier vervolgens opeens wel naar luistert. 
 Uiteindelijk kom je tot eigen inzichten en eigen veranderingen.

Online coaching

op je eigen plek en tijdstip 
hulp om problemen in gezin op te lossen

Edith en Birgit, twee zussen met een gemeenschappelijke passie: geluk voor ieder kind en hun ouders. Beiden kindertherapeut en in die rol al 15 jaar aan het werk met ouder en kind. De zussen aan het woord ‘Kinderen hebben ons laten zien dat zij de veranderingen in hun leven kunnen doorvoeren als hun ouders ook meebewegen. Ouders staan aan de basis van de ontwikkeling van ieder kind. Als je als ouder inzicht hebt in je kind en in jezelf, wordt opvoeden eenvoudig’. De verandering van ieder kind begint bij de verandering bij ouders. 

We zien in onze kinder- en jongerenpraktijken dat 80% van de kinderen door hun ouders geholpen kunnen worden. Mits ze de juiste tools in handen hebben. Hoe mooi is het als ouders zelf leren over de ontwikkeling van hun kind. Wij leren ouders hoe ze hun eigen opvoedexpert worden. Zelf jouw kind begeleiden door alle pieken en dalen van het leven. Dat is de basis voor een gelukkig leven en is ons doel met Gelukkig Kind.

Online begeleiding biedt de mogelijkheid om vanuit elke plek samen met Birgit of Edith te komen tot de verandering die in jouw gezin nodig is. Je eigen opvoedexpert worden voor jouw kind(eren). Kosten per sessie zijn € 90,- Neem contact met ons om te kijken of er vergoedingen mogelijk zijn. 

Nieuwsgierig? Kom met ons in contact via onderstaande button. 

Onze Theatershow 

in theater samen groeien in opvoeden vanuit vermaak en ontspanning

Je voorgangers zijn het met elkaar eens, deze theaterbeleving verandert het opvoeden. Je luistert, herkent en ervaart. 

Birgit en Edith creëren een betrokkenheid waardoor je jouw persoonlijke verandering ontdekt. Deze ervaring neem je mee en thuis vindt de transformatie plaatst die jouw gezin nodig heeft. 

Klik op onderstaande link om filmpjes te zien van eerder theatershows. Te lezen over ervaringen van andere ouders en professionals.

Na de zomer gaan we weer het theater in. Meld je aan als je interesse hebt om er ook bij te zijn.

Podcast Gelukkig Kind over opvoeden

iedere twee weken een nieuwe inspirerende podcast

Gelukkig Kind -Birgit en Edith Steijns- 
Powered by Treen je Breen -uitgeverij- Ontwikkelcentrum Opvoeding en Onderwijs
KvK 28107628
Copyright 2021 -Gelukkig Kind - Alle rechten voorbehouden - 
Privacy verklaring - Algemene voorwaarden -Disclaimer - www.GelukkigKind.com
Onze Missie - Visie