Onze boeken
op eigen tempo wijzer in opvoeden worden
Gelukkig Kind
boeken zodat je op eigen tempo wijzer in opvoeden kan worden
powered by Treen je Breen Uitgeverij

Onze online opvoedcoaching

op je eigen plek en tijdstip 
de begeleiding krijgen die je nodig hebt

Edith en Birgit, twee zussen met een gemeenschappelijke passie: geluk voor ieder kind en hun ouders. Beiden kindertherapeut en in die rol al 15 jaar aan het werk met ouder en kind. De zussen aan het woord ‘Kinderen hebben ons laten zien dat zij de veranderingen in hun leven kunnen doorvoeren als hun ouders ook meebewegen. Ouders staan aan de basis van de ontwikkeling van ieder kind. Als je als ouder inzicht hebt in je kind en in jezelf, wordt opvoeden eenvoudig’. De verandering van ieder kind begint bij de verandering bij ouders. 

We zien in onze kinder- en jongerenpraktijken dat 80% van de kinderen door hun ouders geholpen kunnen worden. Mits ze de juiste tools in handen hebben. Hoe mooi is het als ouders zelf leren over de ontwikkeling van hun kind. Wij leren ouders hoe ze hun eigen opvoedexpert worden. Zelf jouw kind begeleiden door alle pieken en dalen van het leven. Dat is de basis voor een gelukkig leven en is ons doel met Gelukkig Kind.

Online begeleiding biedt de mogelijkheid om vanuit elke plek samen met Birgit of Edith te komen tot de verandering die in jouw gezin nodig is. Je eigen opvoedexpert worden voor jouw kind(eren). Kosten per sessie zijn € 90,- Neem contact met ons om te kijken of er vergoedingen mogelijk zijn. 

Nieuwsgierig? Kom met ons in contact via onderstaande button. 

Onze Online training

Opvoeden vanuit Contact

 Je ontdekt hoe je nu doorgaans reageert op een verzoek van het kind.
 Je ontdekt wat het kind eigenlijk bedoelt. Een kind is een kind omdat het nog geen volwassene is, daarom reageren kinderen ook anders.
 Je leert hoe je rust creëert om de stap naar contact te maken.
 Je ontdekt hoe vanuit verstilling af te stemmen op de goede reden van het kind. Weet, dit is totaal iets anders dan het kind gelijk geven.
 Je leert contact maken zodat het kind zich gehoord en gezien voelt.
 Je leert jouw normen-waarden & grenzen-ruimte vinden en inzetten.
 Je ervaart hoe je jouw grenzen vanuit contact aangeeft. Laat je verrassen dat het kind hier vervolgens opeens wel naar luistert. 
 Uiteindelijk kom je tot eigen inzichten en eigen veranderingen.

Onze Theatershow 

in theater samen groeien in opvoeden

Je voorgangers zijn het met elkaar eens, deze theaterbeleving verandert het opvoeden. Je luistert, herkent en ervaart. 

Birgit en Edith creëren een betrokkenheid waardoor je jouw persoonlijke verandering ontdekt. Deze ervaring neem je mee en thuis vindt de transformatie plaatst die jouw gezin nodig heeft. 

Klik op onderstaande link om filmpjes te zien van eerder theatershows. Te lezen over ervaringen van andere ouders en professionals.

Na de zomer gaan we weer het theater in. Meld je aan als je interesse hebt om er ook bij te zijn.

Gelukkig Kind -Birgit en Edith Steijns- 
Powered by Treen je Breen -uitgeverij- Ontwikkelcentrum Opvoeding en Onderwijs
KvK 28107628
Copyright 2020 -Gelukkig Kind - Alle rechten voorbehouden - 
Privacy verklaring - Algemene voorwaarden -Disclaimer - www.GelukkigKind.com
Onze Missie - Visie